hu

SAASCO Kft

A SAASCO Tanácsadó és Mérnöki Iroda bemutatása

www.saasco.hu

A SAASCO Kft. a BERENCSI Tanácsadó Iroda „Termékek és gyártóeszközök” üzletágából nőtte ki magát. A SAASCO Kft. három éve alakult a több mint tíz éves BERENCSI Tanácsadó Iroda tanácsadóiból. Cégünk jelenlegi létszáma 9 fő. Munkatársaink felsőfokú gépész, villamos és minőségügyi végzettséggel rendelkeznek.

A társaság tulajdonosai a cégben dolgozó magyar magánszemélyek. Független, önálló tanácsadó cégként működünk.

A tanácsadói projektek során fontosnak tartjuk, hogy ne csak kész megoldásokat, hanem a megoldáshoz vezető módszertani ismereteket is átadjuk Partnereink részére annak érdekében, hogy hasonló esetekben már önállóan is el tudjanak járni. Ez a szemlélet tükröződik a CE jelölés lépésről lépésre útmutatónkban, és a www.ce-jeloles.hu oldalunkon is.

Szolgáltatásaink folyamatosan magas színvonalon tartása érdekében minőségirányítási rendszert működtetünk, amelyet a CERTOP Termék- és Rendszertanúsító Ház az ISO 9001-es szabvány szerint tanúsított.

A SAACO Kft. létrehozásának legfontosabb indoka a CE jelöléssel kapcsolatos szolgáltatások iránti igény növekedése volt. Több mint hat éve kezdtünk el a CE jelöléssel foglalkozni. Kiemelt területeink a gépek, a villamos berendezések és az orvostechnikai eszközök CE jelölésével kapcsolatos képzések, tanácsadás és vizsgálat, de végzünk projekteket egyéb területeken is (építési termékek, nyomástartó berendezések stb.).

A szolgáltatási területünkön kiváló kapcsolatot alakítottunk ki a tanúsítást végző magyar kijelölt szervezetekkel és a piacfelügyeleti hatóságokkal.

Elsősorban a magyar piacon tevékenykedünk. Megrendelőink között a kisvállalkozástól a multinacionális nagyvállalatokig szinte minden cégméret megtalálható.

 

Orvostechnikai Eszköz Divízió bemutatása

www.ce-meddev.hu

A divízió ügyfelei a hazai kisvállalkozások és multinacionális nagyvállalatok magyar leányvállalatai közül kerülnek ki. A komplex CE jelölési projektek tanácsadói támogatásától a képzéseken át a személyes konzultációig számtalan szolgáltatást nyújtunk.

Az Orvostechnikai Eszköz Divízió vezetője Juhász Attila okleveles gépészmérnökként végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen 1986-ban. Tizenöt éves tapasztalattal rendelkezik az orvostechnikai eszközök CE jelölése területén.

Vissza a tagjainkhoz