hu

Larkbio Kft

A Larkbio Kft. Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb bioinformatikai szolgáltatója, mely Magyarországon (Debrecen) és Ausztriában (Bécs) rendelkezik irodákkal. Multidiszciplináris kutatócsoportunkban orvosok, biológusok, szoftverfejlesztők és matematikusok dolgoznak együtt.

Az általunk fejlesztett bioinformatikai megoldások elsősorban a preklinikai/klinikai kutatási feladatok és a különböző nagy áteresztőképességű ”omics” technológiák (proteomika, transzkriptomika, genomika stb.) támogatását biztosítják.

Legfontosabb szolgáltatásaink a következők: microarray és újgenerációs szekvenálásból származó adatok elemzése, cloud technológiára alapozott adattárolás és -feldolgozás, biológiai adatbázisok létrehozása, adatintegráció, adatbányászat, biostatisztika, valamint egyedi munkafolyamat (workflow) tervezés.

Partnereink között a biotechnológiai és gyógyszergyártó cégek mellett számos egyetemi és egyéb intézeti kutatóhely is megtalálható. A Larkbio Kft. számos hazai és nemzetközi kooperációs kutatási projektben vett részt mint bionformatikai szolgáltató.

Vissza a tagjainkhoz